Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Produk

  • Stretch Film Shrink Wrapping film

    Film Stretch Shrink Wrapping Film

    Ringkesan: Film regangan, uga dikenal minangka film bungkus palet, umume digawe saka LLDPE (polietilen kerapatan rendah linier) minangka bahan baku utama, ditambah karo alat pengukur kualitas tinggi, digawe panas, diekstrusi, dilebokake banjur digawe adhem saka gulungan hawa anyep. Miturut cara panggunaan lan tujuane, film regangan bisa dipérang dadi film regangan konvensional, film mesin regangan, film regangan warna, film mini regangan, nangani film regangan, lan liya-liyane. Amarga kateguhan sing kuat, elastisitas ...
  • Stretch film wrap transparent

    Bungkus film babagan transparan

    Ringkesan: Apa fungsi lan kaluwihan Film Hand Stretch? Stretch Film , Uga diarani film bungkus, minangka produk kemasan industri. Kasedhiya gaya regangan sing kuat, daya tahan sing kuat, penyusutan sing apik, perekat awak sing apik, tekstur tipis, alus, lan transparan sing dhuwur. Iki digunakake kanggo nggawe film regangan kanggo nggunakake tangan, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe Film Machine Stretch, sing bisa digunakake ing kemasan lan kemasan macem-macem barang. Film peregangan wis ...
  • Machine pallet wrap film

    Film bungkus palet mesin

    Ringkesan: Bungkus babagan mesin biasane digunakake kanggo Mesin Stretch Otomatis lan Sepenuhnya Otomatis. Film peregangan kelas mesin nduweni kemampuan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem beban sing ora teratur. Fitur: Jenis: Kekerasan Casting: Transparansi sing lembut: transparan Fitur: Tipe Proses tahan kelembapan: Spesifikasi Casting: Film tarik Xinzhihui nduweni perpanjangan sing apik banget, tingkat peregangan bisa nganti 300-500%, dene pemanjangan film tarik biasa mung 150 .. .
  • Good quality mini Stretch Wrap rolls

    Gulung Stretch mini bungkus sing apik

    Ringkesan: Kaluwihan bungkus mini: Bisa digunakake kanggo nglindhungi mebel kain saka noda, robek, goresan, lan rereget. Kanthi cling kuat lan tahan luh sing kuwat, mesthekake yen barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa ora mbukak. Bisa digunakake ing industri utawa pribadi. Spesifikasi Umum: (1) Kandel: 15-40micron (2) Jembar: 5cm-20mm (3) Panjang: 100-500m (4) Werna: transparan, utawa miturut customeied (5) Bobot net: miturut kebiasaan (6) Pengepakan: karton utawa palet. F ...
  • Packing Wrap with Handle

    Bungkus Kemasan nganggo Gagang

    Ringkesan: Packing Wrap with Handle Sawise akeh pelanggan tuku Packing Wrap nganggo Handle, dheweke takon apa warna gagang kasebut bisa disesuaikan. Wangsulane ya. Kabeh barang sing bisa disesuaikan. Werna gagang uga bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan. Anggere sampeyan menehi nomer warna sing cocog, kita bisa ngatur warna sing cocog kanggo sampeyan. Item Jembar kekandelan Bobot Net Elongation Tarik pasukan Resistensi Tangan nggunakake Stretch Film 4 ...
  • lldpe jumbo roll large stretch wrap

    lldpe jumbo gulung bungkus regangan gedhe

    Ringkesan: Saiki, muter film Jumbo Roll luwih populer ing pasar luar negeri, kita nggunakake peralatan produksi film lengkungan multilayer kanggo nggawe Film Jumbo Stretch. Sawise tuku, klien nggunakake mesin kanggo nggawe proses rewinder lan proses pemotongan otomatis, lan banjur, film jumbo roll stretch dadi ukuran sing disesuaikan, ing pungkasan, masake produk rampung lan kirimake menyang pelanggan lokal. Fitur: Ekonomi sing apik ing struktur film Tuku ...
  • High Quality Packing Pallet Jumbo Machine Stretch Film Manufacturer Film Strech Pallet Wrap Film

    Kualitas tinggi Pallet Jumbo Machine Stretch Film Produsen Film Strech Pallet Wrap Film

    Ringkesan: Xinzhihui khusus nggawe film LLDPE cast Jumbo roll, sing nggunakake bahan baku prawan 100% sing padha karo film regangan manual lan mesin nggunakake film, output saben dina film jumbo roll udakara 20-30T, umume jembaré sing digunakake yaiku 18 "(450mm) lan 20" (500mm), kekandelan 20mic lan 23mic, iku pilihan sing paling apik kanggo partai besar sing bisa muter maneh dadi film regangan manual utawa nggunakake film babagan mesin utawa ukuran sing disenengi banjur adol ...
  • LLDPE colored stretch wrap colorful film

    Film warna warni LLDPE bungkus warna-warni

    Ringkesan: Film warna-warni LLDPE bungkus film warna-warni (uga diarani Film Stretch Wrapping, Polyethylene Colored Stretch Film) digunakake kanggo barang-barang privasi lan sawetara barang anti-iradiasi, uga cara sing apik kanggo mbedakake. Film Peregangan Berwarna nduweni warna abang, kuning, biru, ireng, ijo. Film regangan warna-warni yaiku anti-cahya, anti-banyu, anti-bledug, anti-lembab. Bungkus regangan warna ngemot kabeh barang tanpa runtuh sajrone transportasi. Nyedhiyakake layanan OEM lan ODM ...
  • Coloured pe plastic soft stretch wrap film

    Film bungkus alus plastik plastik kanthi warna

    Ringkesan: 1. Film Peregangan Warna nduweni warna abang biru ijo lan warna liyane 2. Biasane digunakake film jembaré 500mm 3. Biasane muter film adhesif, gampang diopeni tanpa ana Feature: Bahan: Tipe Pangolahan PE: Casting Transparansi: Kekerasan Tembus: Fitur Alus: Spesifikasi Bukti Kelembapan: Biasane nggunakake film warna kanggo mbedakake barang sing dikemas ing njero, utamane ing industri ritel lan gudang, nalika digunakake ...
  • Machine grade stretch film

    Film peregangan kelas mesin

    Ringkesan: Bungkus babagan mesin biasane digunakake kanggo Mesin Stretch Otomatis lan Sepenuhnya Otomatis. Film peregangan kelas mesin nduweni kemampuan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem beban sing ora teratur. Film corak mesin Xinzhihui LLDPE luwih cocog kanggo aplikasi nganggo mesin bungkus otomatis, sing nduweni kinerja dhuwur lan digunakake ing industri FMCG, produk elektronik, nggawe kertas, logistik, bahan kimia, bahan bangunan lan kaca, lsp kanggo ngirit biaya tenaga ...
  • Jumbo Roll

    Jumbo Roll

    Ringkesan: Kabeh film regangan manual LLDPE lan film babagan mesin bisa digawe saka film Jumbo roll, bobote biasane saka 25kg-50kg, sampeyan bisa muter maneh nganti bobot sing dikarepake. Iki digunakake ing kabeh jinis industri Kaya elektronik, Produk bangunan, peralatan Mesin, Minuman, Transportasi, Gudang, Tekstil lan Busana, Pertanian, Kemasan hadiah lan sapiturute Fitur: 1,100% film LLDPE sing bisa didaur ulang. 2. Tingkat regangan luwih kuat nganti 500%. 3. tusukan sing apik & ...
  • Machine Stretch Wrap Film

    Film Bungkus Peregangan Mesin

    Ringkesan: Film bungkus penting kanggo industri kemasan lan dirancang kanggo ngemot lan nglindhungi barang-barang saka kontaminan njaba kaya bledug lan kuman. Film regangan mesin luwih cocog kanggo panggunaan ing mesin, rumus beda karo film babagan panggunaan manual sing bakal duktilitas luwih apik, cocog kanggo aplikasi umum lan pengepakan ora teratur, suda biaya tenaga kerja. Fitur: Bahan: Jinis Polyethylene: Film Stretch Dianggo: film babagan kemasan mesin ...