Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film sing wis digawe sadurunge

  • Pre-Stretch Wrap Film

    Film Bungkus Pra-Stretch

    Ringkesan: Film pra-peregangan LLDPE digunakake kanggo mesin otomatis sing dilengkapi klompok pra-regangan, minangka produk teknologi tinggi sing resistensi tusukan lan kinerja daya ngluwihi film peregangan kelas normal lan bisa ngirit akeh wektu, tenaga kerja lan biaya. Fitur: Jenis film Peregangan Pemanfaatan Film Fitur kemasan Tipe lembut proses pemrosesan Spesifikasi: spesifikasi: 1, 500mmx8mic, 3kg (500mmx32gauge, ≈815meters≈2673ft) 2, 500mmx9mic, 5kg (500mmx36gauge, ≈1207meters≈3959ft ...