Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001

Sejarah Kita

Dongguan Xinzhihui Champion Packaging Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, kadaptar saka CNY 200 yuta. Jembaré 60000 meter persegi. Kita fokus ing riset lan pangembangan, lan ngasilake kabeh jinis bahan lan produk kemasan lingkungan. Kayane kayu lapis, palet, sheet slip HDPE, kothak sabuk baja khusus, pojok kertas, papan honeycomb, karton, bungkus fifilm / regangan fifilm, desiccant kinerja tinggi, kantong udara, tas PE, sabuk pengepakan EPE lan macem-macem bahan bantalan lan bahan tambahan.

Perusahaan kita wis nyiyapake pusat R&D profesional kanthi riset, eksperimen lan tes fungsional. Ngleksanakake sistem jaminan lingkungan ISO9001: 2015 lan ISO14001: 2015, sistem kualitas lan keamanan QS lan liya-liyane. Kita uga ngenalake sistem ERP, sing ndadekake manajemen operasi produksi dadi proses ilmiah, standar, digital, lan proses. Ing mbesuk, Xinzhihui bakal melu manajemen rantai pasokan pelanggan kanthi integritas, kadewasan, lan prestasi. Sepenuhnya nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan, lan terus nggawe nilai kanggo para pelanggan.

Xinzhihui duwe komitmen kanggo dadi perusahaan merek palet terkemuka lan terkenal ing saindenging jagad, sing nggawe pelanggan dipercaya, nggawe karyawan seneng lan ngidini masarakat ngurmati

PESANAN Pimpinan

Minangka produsen kemasan lingkungan, tanggung jawab paling gedhe saka Dongguan Xinzhihui Champion Packaging Co, ltd. yaiku nggawe produk kreatif sing bisa memenuhi persyaratane para pelanggan. Mangkono, menehi kontribusi kanggo masarakat supaya bisa nggayuh misi perusahaan kita: Teknologi teknologi nggawe urip luwih apik.

Supaya bisa terus maju kanthi inovasi teknologi, dheweke percaya marang pola bisnis lan konsep layanan integrasi kemasan lingkungan wiwit asale didegake. Lan minangka CEO XH PACK, muga-muga luwih akeh wong sing duwe impen lan ambisi nggawe prestasi apik liwat platform perusahaan uga nggawe kulawarga luwih seneng.

Nggoleki masa depan, sta ff XH PACK bakal nyoba sing paling apik supaya inovatif lan bisa ngetrapake jaman. XH PACK bakal dadi pabrikan terkemuka lingkungan, kanthi tim profesional, semangat lan teknologi perusahaan perbaikan diri (kayata R&D, manufacure, pemasaran, layanan logistik, lsp). Ing kasus iki, bakal dadi mitra kemasan lingkungan lan logistik paling apik kanggo para pelanggan kelas dunia.

VISI

Kita ngembangake lan promosi produk kemasan sing bisa disebar lan didaur ulang ing saindenging jagad; Kita nggunakake tanduran minangka bahan kemasan; Kita wis ngembangake pring saben taun minangka bahan kemasan.

Picture

Ing taun 2019

Ing wulan Juni, 20 2019, Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co., Ltd. didegaké, utamane kanggo produksi produk film.

Movie

Ing taun 2018

pabrik wis didegaké ing Kota Weihai, Provinsi Shandong.

Movie

Ing taun 2017

dibangun kanthi modal 200 yuta yuan ing Qiaotou Town, Xinhong Champion Industrial Park, nyedhiyakake dhasar kanggo integrasi sumber daya, otomatisasi industri lan lingkungan sistematisasi upgrade.

Picture

Ing taun 2016

disiyapake ing Singapura, XH Champion Co. , Ltd. ngrampungake upgrade industri saka produk kemasan → layanan kemasan umume; Ing tanggal 15 Juli 2016, dhaptar kanthi sukses ing pasar saham, kode stok yaiku 667803.

Location

Wiwit 2014

Produk Xinhong wis diekspor menyang negara luar negeri kayata Vietnam, Filipina, Malaysia, Spanyol, lan Singapura lan liya-liyane.

Location

2013

Tanggal 18 Maret 2013, Dongguan Xinhong Champion Packaging Industry Co., Ltd. wis dadi basis produksi kanggo nyampurnakake rantai industri kemasan sakabehe. Kabeh sing dikarepake yaiku nyoba sing paling apik kanggo dadi pemasok kemasan sakabehe profesional ing China. Tanggal 29 September 2013, Divisi Guangzhou nyedhiyakake kemasan lan JIT Layanan kanggo para pelanggan.

Movie

Ing taun 2013

Divisi Suzhou nyedhiyakake kemasan lan JIT Layanan kanggo para pelanggan.

Picture

2005

Tanggal 2 Agustus 2005, didegake dening CEO Tan Deren, Shenzhen Xinhong Packaging Material Co., Ltd, wis melu produk kayu utamane uga nggawe garis produksi sudut pos & peregangan.

Location

Ing taun 2000

basis produksi kayu lapis didegake ing Kota Huizhou.

Location

Wiwit taun 1998

kita wis melu industri kayu.