Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001

CATHETAN

Cara ngindhari kerusakan barang amarga ana masalah film ing logistik

Saka produksi, kemasan, logistik, lan proses komoditas, kita tambah akeh energi ing produk lan kemasane. Mula, kita kurang nggatekake transportasi, logistik lan tautan kemasan, lan meh menehi tanggung jawab iki marang perusahaan logistik sing ngontrak. Nanging, miturut statistik sing relevan, amarga kemasan sing ora bener, proporsi barang sing rusak ing link logistik lan transportasi nganti 4%, lan sebagian gedhe barang ditolak. Ing transportasi kargo, yaiku transportasi kapal utawa darat, proporsi transportasi palet dhuwur banget. Dina iki kita mbahas babagan cara supaya ora rusak barang sing diangkut amarga film sing mbungkus sing salah ing palet. Mula, njamin stabilitas sajrone transportasi minangka kunci, lan stabilitas palet paling apik tegese kurang ngrusak beban, kacilakan luwih sithik lan biaya logistik paling endhek.

Kaping pisanan, gunakake film bungkus babagan kanthi bener

Cara sing biasane digunakake kanggo stabilake palet ing logistik yaiku mbungkus palet kanthi film regangan kanggo mesthekake yen barang sing dibungkus bisa tetep jejeg ing palet. Sajrone proses transportasi, kacepetan alat transportasi bakal mengaruhi ayunan benda sing dibungkus ing palet. Contone, ing proses transportasi darat, nalika kendaraan transportasi nyepetake lan nyuda, utamane nalika mandheg nalika darurat, ujug-ujug ngasilake dorongan cepet. Ing wektu iki, palet bakal bobot bobote, nganti 50% bobote kargo. % Yen kualitas film regangan sing dipilih salah utawa jinis film regangan ora bener, bakal nyebabake stabilitas barang ing palet, lan kemungkinan sing luwih gedhe bakal nyebabake palet bisa nguripake lan ngrusak barang kasebut.
Umume, film peregangan dipérang dadi film peregangan manual, film peregangan pra-regangan lan film babagan mesin. Sipat regangan film bentuke lan bungkus sing dituju beda banget. Mula, milih film peregangan bermutu sing cocog minangka jaminan keamanan transportasi.

Sareh, pilihan sing bener kanggo peralatan nduwurke tumpukan

Milih film regangan sing bener kudu ana mesin kemasan sing bener kanggo cocog, lan sadurunge mesin bisa digunakake, teknisi profesional kudu nyetel paramèter babagan mesin kasebut. Sanajan pabrikan mesin wis kenal karo peralatan kasebut, amarga beda skenario aplikasi film regangan, pabrikan peralatan nggunakake prosedur standar nalika peralatan kasebut metu saka pabrik, yaiku nalika bungkus dibungkus, film regangan ora dowo bebarengan. Mula, staf teknis bisa nyetel paramèter sing cocog sing cocog karo syarat kemasan tartamtu liwat karakteristik paket lan tray.

Pungkasan, gunakake cara nduwurke tumpukan sing bener

Pertimbangan liyane sing penting banget yaiku sambungan kargo kudu diamanake menyang palet. Mula, nalika film pambungkus rampung mbungkus barang, kudu kanthi manual nggulung film regangan munggah kanggo nggawe tali film, sing banjur tatu ing pangkalan palet. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mesthekake yen barang kasebut terus ngadeg ing palet. Amarga tali film dibutuhake kanggo angin lan ndandani barang lan palet, mesin kemasan ora bisa ngatasi kanthi efektif. Ing proses kemasan, partisipasi manual dibutuhake, nanging tautan iki prelu banget.

Minangka simulasi film cerdas sistem formula cerdas, Membran bisa ngoptimalake formula film ing sistem miturut syarat teknis beda film regangan, lan ngetung kinerja saben indeks film. Ngaktifake sampeyan entuk kemasan palet sing paling apik kanggo nyegah karusakan saka pallet lan kargo sajrone transportasi.