Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Perusahaan desa ngrayakake Taun Anyar Tionghoa bareng-bareng, Dongguan Qiaotou ngluncurake kegiyatan kunjungan lan belasungkawa kanggo wong tuwa

Taun Anyar wis cedhak. Supaya wong tuwa bisa ngrasakake anget kulawarga gedhe masarakat, tampi Festival Spring kanthi ngguyu lan ngguyu. Ing wayah sore tanggal 3 Februari, Komite Desa Shaogangtou Kutha Qiaotou, Kutha Dongguan lan loro perusahaan peduli melu-melu ngluncurake, Misi, perusahaan desa ngrayakake Taun Anyar kanthi "belasungkawa kanggo wong tuwa, ngirim berkah Taun Anyar kanggo 238 pinituwa kedhaftar ing Desa Shaogangtou, Kutha Qiaotou

Wartawan kasebut weruh ing ngarep Pusat Layanan Komprehensif Komunitas Desa Shaogangtou manawa warga lokal Desa Shaogangtou, wanita umur 50 taun, lan pria luwih saka 60 taun, antri kanggo njaluk belasungkawa (tong minyak lan tas). M), buruh sosial lan staf njaga katrampilan ing papan kasebut. Sawise nampa sega lan lenga, wong tuwa mertua nuduhake esem sing seneng banget.

Saliyane nyebarake ucapan sungkawa ing acara kasebut, tim panglipur perusahaan perusahaan desa uga kapérang dadi sepuluh klompok lan tindak menyang omah sawetara wong tuwa kanthi mobilitas winates lan urip dhewekan, lan ngaturake ucapan takziah marang dheweke. Dheweke uga njaluk supaya dheweke njaga awake lan njaluk Festival Musim Semi. seneng

Para pinituwa matur marang wartawan: "Panitia desa ngirim minyak lan beras, lan peduli karo wong tuwa. Matur suwun karo partai lan pamrentah, lan matur nuwun marang panitia desa." "Iki wis siyap kanggo Taun Anyar, lan perusahaan gelem menehi minyak lan beras., Seneng banget."

Bisa dingerteni manawa acara belasungkawa iki disponsori dening Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd. lan Guangdong Deren Optoelectronics Technology Co., Ltd. Dheweke mbayar lan menehi sumbangan, lan bos kasebut kanthi pribadi nuntun para karyawan ngirim salam taun anyar kanggo para tuwa. .

Tan Deren, pamilik Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd., marang para wartawan: Minangka perusahaan sing peduli, kita mesthi kuwatir ngrawat wong tuwa lan nindakake perkara supaya bisa menehi bali menyang masyarakat. Kita ngajak karyawan supaya sering dolan lan ngrawat wong tuwa. wong

Liwat kegiatan simpati iki, para wong tuwa bakal ngrasakake perhatian lan katresnan saka masarakat lan kulawarga gedhe kayata perusahaan nalika Festival Musim Semi, lan ningkatake kabecikan tradisional kanggo ngurmati lan tresna marang sing lawas saka jembatan kasebut.


Wektu kiriman: Mei-19-2021