Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Perusahaan desa ngrayakake Taun Anyar Tionghoa bebarengan lan ngunjungi wong tuwa

"Para mertua, kabeh wong, padha jajar, jarak siji meter, kita kabeh duwe saham, aja padha sumelang ..." Ing wayah sore 3 Februari, Komite Desa Shaogangtou, Kota Qiaotou, Kota Dongguan, gabung karo loro perusahaan peduli kanggo nindakake "Tetep gegayuhan asli lan asumsi misi, desa lan perusahaan ngrayakake Festival Spring kanthi ati. Para pinituwa 238 ing Desa Shaogangtou, Kota Qiaotou, ngucapake salam Taun Anyar.

Wingi, reporter kasebut ndeleng ing ngarep Pusat Layanan Komprehensif Desa Shaogangtou manawa warga lokal ing Desa Shaogangtou, wanita umur 50 taun, lan pria sing umure luwih saka 60 taun, antri kanggo njaluk belasungkawa (ember minyak lan Sekantong beras ), buruh sosial lan staf ing situs kanggo njaga ketertiban. Sawise nampa sega lan lenga, wong tuwa mertua nuduhake esem sing seneng banget.

Saliyane nyebarake ucapan sungkawa ing acara kasebut, tim panglipur perusahaan perusahaan desa uga kapérang dadi sepuluh klompok lan tindak menyang omah sawetara wong tuwa kanthi mobilitas winates lan urip dhewekan, lan ngaturake ucapan takziah marang dheweke. Dheweke uga njaluk supaya dheweke njaga awake lan njaluk Festival Musim Semi. seneng

Ana pinituwa ing adegan kasebut marang wartawan: "Kita siyap kanggo Taun Anyar. Perusahaan kasebut seneng menehi bahan bakar lan beras. Aku seneng banget."

Bisa dingerteni yen acara belasungkawa iki disponsori dening Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd. lan Guangdong Deren Optoelectronics Technology Co., Ltd. Dheweke mbayar lan menehi sumbangan. Bos kanthi pribadi nuntun para karyawan ngirim salam Taun Anyar kanggo para tuwa.

Tan Deren, pemilik Dongguan Xinhong Guanye Packaging Industry Co., Ltd., marang para wartawan: "Amarga perusahaan kita mesthi dadi perusahaan sing peduli, mula kita uga kudu nggatekake kanggo ngrawat wong tuwa. Kita tegese perusahaan nindakake sesuatu kanggo menehi bali menyang masyarakat. Kita ngajak karyawan supaya asring ngunjungi lan ngrawat wong tuwa. "

Panitia Desa Shaogangtou tanggung jawab kanggo mratelakake manawa liwat kegiatan simpati iki, para pinituwa bakal ngasuh perhatian saka masarakat lan kulawarga gedhe kayata perusahaan nalika Festival Spring, lan ningkatake kabecikan tradisional kanggo ngurmati lan tresna marang sing tuwa dening para wong jembatan. .


Wektu kiriman: Mei-19-2021