Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film peregangan mini

  • Mini Stretch Wrap Film

    Film Bungkus Mini Stretch

    Ringkesan: Film bungkus mini transparan LLDPE biasane digunakake ing omah lan kantor kanggo ngemas barang-barang cilik supaya ora ana barang saka banyu, bledug, kelembapan, jamur lan sithik kekandelan biasane saka 17mik nganti 20mik lan jembaré bisa disesuaikan, nanging kita sing paling laris yaiku 100mm lan 125mm. Fitur: Bahan: Tipe Lldpe: Film regangan Panggunan: kemasan Fitur film: Kelembapan-tahan Kekerasan: lembut Jenis Pengolahan: Transparan Casting: transparan digawe ing China Cara kemasan: karton. nampan. Tas lapisan ...