Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film babagan mesin

  • Machine pallet wrap film

    Film bungkus palet mesin

    Ringkesan: Bungkus babagan mesin biasane digunakake kanggo Mesin Stretch Otomatis lan Sepenuhnya Otomatis. Film peregangan kelas mesin nduweni kemampuan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem beban sing ora teratur. Fitur: Jenis: Kekerasan Casting: Transparansi sing lembut: transparan Fitur: Tipe Proses tahan kelembapan: Spesifikasi Casting: Film tarik Xinzhihui nduweni perpanjangan sing apik banget, tingkat peregangan bisa nganti 300-500%, dene pemanjangan film tarik biasa mung 150 .. .
  • Machine grade stretch film

    Film peregangan kelas mesin

    Ringkesan: Bungkus babagan mesin biasane digunakake kanggo Mesin Stretch Otomatis lan Sepenuhnya Otomatis. Film peregangan kelas mesin nduweni kemampuan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem beban sing ora teratur. Film corak mesin Xinzhihui LLDPE luwih cocog kanggo aplikasi nganggo mesin bungkus otomatis, sing nduweni kinerja dhuwur lan digunakake ing industri FMCG, produk elektronik, nggawe kertas, logistik, bahan kimia, bahan bangunan lan kaca, lsp kanggo ngirit biaya tenaga ...
  • Machine Stretch Wrap Film

    Film Bungkus Peregangan Mesin

    Ringkesan: Film bungkus penting kanggo industri kemasan lan dirancang kanggo ngemot lan nglindhungi barang-barang saka kontaminan njaba kaya bledug lan kuman. Film regangan mesin luwih cocog kanggo panggunaan ing mesin, rumus beda karo film babagan panggunaan manual sing bakal duktilitas luwih apik, cocog kanggo aplikasi umum lan pengepakan ora teratur, suda biaya tenaga kerja. Fitur: Bahan: Jinis Polyethylene: Film Stretch Dianggo: film babagan kemasan mesin ...