Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film Jumbo Stretch

  • lldpe jumbo roll large stretch wrap

    lldpe jumbo gulung bungkus regangan gedhe

    Ringkesan: Saiki, muter film Jumbo Roll luwih populer ing pasar luar negeri, kita nggunakake peralatan produksi film lengkungan multilayer kanggo nggawe Film Jumbo Stretch. Sawise tuku, klien nggunakake mesin kanggo nggawe proses rewinder lan proses pemotongan otomatis, lan banjur, film jumbo roll stretch dadi ukuran sing disesuaikan, ing pungkasan, masake produk rampung lan kirimake menyang pelanggan lokal. Fitur: Ekonomi sing apik ing struktur film Tuku ...
  • High Quality Packing Pallet Jumbo Machine Stretch Film Manufacturer Film Strech Pallet Wrap Film

    Kualitas tinggi Pallet Jumbo Machine Stretch Film Produsen Film Strech Pallet Wrap Film

    Ringkesan: Xinzhihui khusus nggawe film LLDPE cast Jumbo roll, sing nggunakake bahan baku prawan 100% sing padha karo film regangan manual lan mesin nggunakake film, output saben dina film jumbo roll udakara 20-30T, umume jembaré sing digunakake yaiku 18 "(450mm) lan 20" (500mm), kekandelan 20mic lan 23mic, iku pilihan sing paling apik kanggo partai besar sing bisa muter maneh dadi film regangan manual utawa nggunakake film babagan mesin utawa ukuran sing disenengi banjur adol ...
  • Jumbo Roll

    Jumbo Roll

    Ringkesan: Kabeh film regangan manual LLDPE lan film babagan mesin bisa digawe saka film Jumbo roll, bobote biasane saka 25kg-50kg, sampeyan bisa muter maneh nganti bobot sing dikarepake. Iki digunakake ing kabeh jinis industri Kaya elektronik, Produk bangunan, peralatan Mesin, Minuman, Transportasi, Gudang, Tekstil lan Busana, Pertanian, Kemasan hadiah lan sapiturute Fitur: 1,100% film LLDPE sing bisa didaur ulang. 2. Tingkat regangan luwih kuat nganti 500%. 3. tusukan sing apik & ...