Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film Stretch Tangan

  • Stretch Film Shrink Wrapping film

    Film Stretch Shrink Wrapping Film

    Ringkesan: Film regangan, uga dikenal minangka film bungkus palet, umume digawe saka LLDPE (polietilen kerapatan rendah linier) minangka bahan baku utama, ditambah karo alat pengukur kualitas tinggi, digawe panas, diekstrusi, dilebokake banjur digawe adhem saka gulungan hawa anyep. Miturut cara panggunaan lan tujuane, film regangan bisa dipérang dadi film regangan konvensional, film mesin regangan, film regangan warna, film mini regangan, nangani film regangan, lan liya-liyane. Amarga kateguhan sing kuat, elastisitas ...
  • Stretch film wrap transparent

    Bungkus film babagan transparan

    Ringkesan: Apa fungsi lan kaluwihan Film Hand Stretch? Stretch Film , Uga diarani film bungkus, minangka produk kemasan industri. Kasedhiya gaya regangan sing kuat, daya tahan sing kuat, penyusutan sing apik, perekat awak sing apik, tekstur tipis, alus, lan transparan sing dhuwur. Iki digunakake kanggo nggawe film regangan kanggo nggunakake tangan, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe Film Machine Stretch, sing bisa digunakake ing kemasan lan kemasan macem-macem barang. Film peregangan wis ...
  • Manual stretch film

    Film peregangan manual

    Ringkesan: Film peregangan LLDPE umume digunakake ing industri transportasi, yen ora duwe mesin pengepakan otomatis, kita bisa nggunakake film babagan manual kanggo ngemas palet lan karton kanggo mesthekake yen palet stabil lan utuh nalika dikirim ing tangan pelanggan. Fitur: Material: Polyethylene Type: Stretch film Dianggo: film kemasan Fitur: kelembapan-bukti Kekerasan: kaku Proses Tipe: Casting Transparansi: Transparan Adhesive: Kualitas Tengah: kualitas tinggi Spesifikasi ...