Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001

FAQ

Apa sampeyan pabrik langsung?

Ya, kita minangka pabrik langsung sing bisa menehi rega paling kompetitif lan kualitas sing apik.

Regane opo

Regane beda-beda gumantung saka macem-macem panggunaan lan spesifikasi, hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap lan bakal menehi dhaptar rega sing dianyari kanthi cepet.

Kepiye carane bisa entuk rega?

Ninggalake pijet lan priksaan, biasane bakal dikutip sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan utawa hubungi kita lan critakake liwat email supaya prioritas sampeyan bakal takon.

Apa conto Gratis?

Ya, kita bakal nyedhiyani sampel gratis kanggo mriksa kualitas sadurunge supaya akeh, nanging barang kasebut ana ing sisih panrima.

Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas produk?

Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat banget, kabeh produksi ditindakake sesuai karo ISO 9001 & ISO 14001.

Apa aku bisa entuk produk sing disesuaikan?

Ya, kita nindakake layanan OEM & ODM kanggo para pelanggan adhedhasar sarat.

Apa jinis syarat pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita nampa wektu pambayaran T / T, sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank deposit 30% lan pembayaran 70% sadurunge dikirim.

Suwene suwene produksi?

Biasane 10-15 dina sawise deposit ditampa, nanging kita bisa nyepetake udakara 7 dina yen sampeyan butuh dhukungan.

Pengin kerja sama kita?