Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film Peregangan Berwarna

  • LLDPE colored stretch wrap colorful film

    Film warna warni LLDPE bungkus warna-warni

    Ringkesan: Film warna-warni LLDPE bungkus film warna-warni (uga diarani Film Stretch Wrapping, Polyethylene Colored Stretch Film) digunakake kanggo barang-barang privasi lan sawetara barang anti-iradiasi, uga cara sing apik kanggo mbedakake. Film Peregangan Berwarna nduweni warna abang, kuning, biru, ireng, ijo. Film regangan warna-warni yaiku anti-cahya, anti-banyu, anti-bledug, anti-lembab. Bungkus regangan warna ngemot kabeh barang tanpa runtuh sajrone transportasi. Nyedhiyakake layanan OEM lan ODM ...
  • Coloured pe plastic soft stretch wrap film

    Film bungkus alus plastik plastik kanthi warna

    Ringkesan: 1. Film Peregangan Warna nduweni warna abang biru ijo lan warna liyane 2. Biasane digunakake film jembaré 500mm 3. Biasane muter film adhesif, gampang diopeni tanpa ana Feature: Bahan: Tipe Pangolahan PE: Casting Transparansi: Kekerasan Tembus: Fitur Alus: Spesifikasi Bukti Kelembapan: Biasane nggunakake film warna kanggo mbedakake barang sing dikemas ing njero, utamane ing industri ritel lan gudang, nalika digunakake ...
  • Color Stretch Wrap Film

    Film Bungkus Peregangan Warna

    Ringkesan: Film bungkus minangka salah sawijining bahan kemasan sing paling penting nalika mbukak barang ing palet lan kanggo ngamanake barang supaya ora tiba, utamane nalika ngomong babagan beban sing abot, film regangan dadi elemen penting kanggo entuk sing bener lan palletization gaweyan. Film regangan warna iku cocog banget kanggo ngelasake barang nalika disimpen ing gudang. Lan bisa mbantu ngatur gudang sing luwih jelas lan rapi. Nyegah barang ambruk lan rusak ...