Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
page_banner

Film Bundling

  • Good quality mini Stretch Wrap rolls

    Gulung Stretch mini bungkus sing apik

    Ringkesan: Kaluwihan bungkus mini: Bisa digunakake kanggo nglindhungi mebel kain saka noda, robek, goresan, lan rereget. Kanthi cling kuat lan tahan luh sing kuwat, mesthekake yen barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa ora mbukak. Bisa digunakake ing industri utawa pribadi. Spesifikasi Umum: (1) Kandel: 15-40micron (2) Jembar: 5cm-20mm (3) Panjang: 100-500m (4) Werna: transparan, utawa miturut customeied (5) Bobot net: miturut kebiasaan (6) Pengepakan: karton utawa palet. F ...
  • Packing Wrap with Handle

    Bungkus Kemasan nganggo Gagang

    Ringkesan: Packing Wrap with Handle Sawise akeh pelanggan tuku Packing Wrap nganggo Handle, dheweke takon apa warna gagang kasebut bisa disesuaikan. Wangsulane ya. Kabeh barang sing bisa disesuaikan. Werna gagang uga bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan. Anggere sampeyan menehi nomer warna sing cocog, kita bisa ngatur warna sing cocog kanggo sampeyan. Item Jembar kekandelan Bobot Net Elongation Tarik pasukan Resistensi Tangan nggunakake Stretch Film 4 ...
  • Bundling Stretch Wrap Film With Handle

    Bundling Stretch Wrap Film Kanthi Nangani

    Ringkesan: Film bungkus kanthi gagang dawa luwih trep nalika ngemot barang, lan gagang bisa dadi bahan plastik utawa bahan kertas, luwih cocog kanggo ngemas barang-barang cilik kayata kothak, sepatu, logam, kabel lsp. Fitur: Panggunaan: film kemasan Hardness: soft Processing Type: Casting Transparency: transparant Features: moisture-proof Application: Manual Advantages: low nose, self-adhesiveness Spesifikasi: spesifikasi: 1, 60mmx20mic, 0.3kg (60mmx80gauge, ≈271meters≈891ft) ...