Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001

Industri aplikasi

Anyar ing industri kemasan, skenario aplikasi tartamtu kanggo film sing bisa nyusut adhem

Bidang aplikasi iki mbutuhake transparansi sing dhuwur, kekuatan remet sing kurang, kekuatan dhuwur lan properti liyane; 35% film regangan digunakake ing palet kemasan abot, bagean iki mbutuhake kekuwatan clamping lan stabilitas palet tartamtu, lan nduweni sifat fisik tartamtu. Kinerja: 40% film regangan digunakake minangka tutup bledug lan udan kanggo bahan bangunan bata. Lapangan iki mbutuhake tusukan lan resistensi luh sing dhuwur. Film peregangan wis mlebu ing konstruksi lan tas kemasan tugas berat ing Eropa lan Amerika Serikat sing paling akeh, lan pertumbuhan utamane diarepake yaiku ing sektor panganan, minuman lan barang-barang putih.

Pengangkutan Logistik

Amarga kaluwihan performa tarik sing transparan lan lancar, kuat, nduwurke tumpukan lan perekat awake dhewe, film regangan iki dianggep minangka produk kemasan sing ideal dening industri muatan, panyimpenan lan transportasi, beban mekanik lan bongkar muat. Kemasan film peregangan gampang, cepet, tusukan dhuwur lan resistensi luh, kurang minat, lan nduweni peran tahan debu, tahan lembab, bukti ngengat, bukti runtuh lan kemasan barang.

Kaping pisanan, film babagan iki trep kanggo panyimpenan bahan, lan gampang banget kanggo transfer, muatan lan bongkar nalika ana ing njaba gudang, lan uga nyedhiyakake kahanan kanggo operasi aman.

Kapindho, panggunaan film peregangan uga bisa nyegah karusakan lan deformasi bahan lan nyuda pengaruh transportasi lan link logistik liyane.

Katelu, uga bisa ngindhari pangowahan kimia ing bahan. Ing ombone tartamtu, kemasan material duwe efek isolasi kelembapan, kelembapan, cahya lan macem-macem gas mbebayani ing udhara.
Saliyane aspek ing ndhuwur, film babagan iki uga bisa njaga komoditas, nyuda biaya sirkulasi lan tunjangan kemasan, lan uga trep kanggo transportasi lan nambah tenaga transportasi.

Gudang

Film regangan minangka salah sawijining film kemasan sing paling akeh digunakake, utamane kanggo nyimpen, bungkus, transportasi, panyimpenan, lan liya-liyane. Mula, nalika pabrikan tuku film regangan, jumlah tuku ora sithik maneh. Film peregangan umume digunakake ing bidang panyimpenan, ana sawetara cara panyimpenan.

Ing bidang panyimpenan gudang, negara-negara manca uga nggunakake kemasan palet film luka kanggo panyimpenan lan transportasi telung dimensi kanggo ngirit ruangan lan lahan. Wangun utama panggunaan yaiku: kemasan sing disegel, kemasan jembar kebungkus, kemasan manual.

Paket sing disegel

Kemasan semacam iki padha karo kemasan film sing nyusut, film ing sacedhake nampan kanggo mbungkus nampan, lan banjur loro panas gripping panas nutup loro ujung film kasebut. Iki minangka jinis paling asring nggunakake film nduwurke tumpukan, lan banjur nggawe luwih akeh bentuk kemasan.

Paket jembar kebak

Kemasan semacam iki mbutuhake lebar film cukup kanggo nutupi palet, lan bentuk palet iku biasa, mula duwe kaluwihan dhewe-dhewe, lan cocog karo ketebalan film 17-35 μ m。

Kemasan manual

Kemasan jenis iki minangka kemasan film sing paling gampang ing nduwurke tumpukan. Film kasebut dipasang ing rak utawa kanthi tangan, lan diputer karo tray utawa film kasebut diputer ing baki. Umume digunakake kanggo ndandani maneh palet sing rusak lan palet biasa. Jenis kemasan iki alon lan cocog kanggo ketebalan film 15-20 μ m。

Industri perkakas

Film regangan kasebut nduweni perspektif sing apik, saliyane kanggo nglindhungi produk, bisa uga menehi efek tampilan produk sing apik, dadi luwih disenengi dening industri alat ing omah. Kajaba iku, teknologi kemasan film shrink kadhemen digunakake kanggo ngemas peralatan ing omah, lan barcode bisa dipindai liwat film kasebut supaya ora tiba utawa pecah ing njaba karton.

Minuman lan industri pengalengan

Saiki, pangowahan gedhe ing kapasitas produk (0,25 ~ 3.50L) ​​ing industri omben-omben duwe sarat sing dhuwur banget kanggo stabilitas lan kinerja kemasan. Keuntungan akeh saka kemasan film regangan nggawe teknologi iki dadi solusi paling apik kanggo kemasan ing industri minuman.

Achitechive

Aplikasi ing industri konstruksi nyakup macem-macem produk, wiwit saka bata, kothak lan semen, bahan atap lan buburan nganti lantai kayu lan panel tembok. Wangun lan ukuran produk kasebut beda-beda, lan sarat luwih fleksibel kanggo kemasan. Kajaba iku, panjaluk kanggo kemasan murah lan proses kemasan sing ramah lingkungan nggawe masarakat luwih nggatekake konsumsi energi lan materi. Mula, industri konstruksi butuh peralatan kemasan peregangan bermutu kanggo nyedhiyakake stabilitas palet kanthi biaya sing luwih murah.

Industri Kimia

Kemasan nyusut panas mesthi dadi pilihan pertama kanggo kemasan produk kimia, lan film peregangan ora perlu digawe panas nalika kemasan barang, lan ora prelu nggunakake energi, kanggo ngindhari panas sing digawe sajrone proses kemasan sing mengaruhi produk kimia. .

Industri Panganan

Industri panganan nggunakake metode kemasan film peregangan, sing bisa nyusun panganan sing dikemas kanthi individual ing film lengen shrink, dilebokake langsung ing supermarket, lan didol sawise mbukak paket film. Amarga karyawan ora prelu nyelehake produk, mula akeh wektu lan biaya sing diirit. Kemasan film regangan bisa nyedhiyakake stabilitas pemuatan palet sing luwih dhuwur, perlindungan kargo lan efek visual produk.

Industri kertas

Kanggo kertas salinan lan kertas gulung, peralatan film regangan bisa nggunakake film lapisan siji kanggo kemasan tenan kanthi biaya. Piranti kasebut dilengkapi piranti ganti otomatis film, sing bisa nggunakake ukuran film kanggo kemasan.

Kanggo ngringkes:

Kemasan film regangan minangka cara kemasan sing ekonomis lan fleksibel sing bisa njamin keamanan lan keandalan barang lan uga bisa disimpen ing njobo. Yen dibandhingake karo cara kemasan tradisional, efek visuale apik lan efisiensi kerja luwih dhuwur. Nduwe efek kemasan anti banyu lan anti debu, lan cocok kanggo bahan kabel lan bahan film kanthi sarat kebersihan sing tinggi, mula digunakake ing panganan, omben-omben, peralatan rumah tangga lan kothak kemasan liyane

Wiwit saka skenario aplikasi, sing utama yaiku:1. Kemasan Gudang ;2. Kemasan Ekspres ;3. Kemasan transportasi ;4. Ing babagan perusahaan sing obah, fungsi kemasan item tartamtu kaya ing ngisor iki:

1. Pallet packing:bungkus barang ing palet kanggo mbentuk kabeh supaya ora ngeculake, ambruk lan deformasi sajrone turnover utawa transportasi logistik ing pabrik; lan duwe peran anti banyu, anti debu lan anti-nyolong. 

2. Kemasan karton: Gunakake film regangan minangka film kothak kanggo nglindhungi karton saka udan lan supaya ora kelangan barang sing longgar ing njero karton sawise kekuwatan sing tegas ngilangi karton kasebut.

3. Tutup mesin: Mesin sing digunakake kanthi ora teratur bisa dibungkus nganggo 2-3 lapisan film peregangan supaya mesin ora karat amarga akeh wektu panyimpenan, lan bisa uga nyegah pebebeng.

4. Kemasan produk bentuk khusus:Nalika ngemot produk bentuk khusus sing gedhe, ora mungkin nggawe film kemasan PE tetep. Ing wektu iki, film regangan bisa digunakake kanggo kemasan, kemasan multi-sudhut lan kabeh bunder tanpa ujung mati, kanggo nyukupi kabutuhan kemasan sing sampurna.

5. Perlindhungan permukaan produk:Film regangan nduweni adhesiveness awake sing apik, nanging ora bakal mbentuk residu lem ing obyek sing ditutupi. Bisa ditempelake ing permukaan sing alus kayata kaca, bahan bangunan, keramik, lawang lan jendhela kanggo nyegah goresan dening obyek sing landhep.