Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001

Babagan Kita

Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co. Ltd, dununge ing Dongguan, China. isine 60.000 meter persegi. Kita wis luwih saka 16 taun pengalaman (wiwit taun 2005) ing industri kemasan, kita minangka telung produsen profesional utama utamane ngasilake film bungkus film LLDPE Stretch / Pallet Stretch 100% sing bisa didaur ulang, kanthi 11 lini produksi lan output 2000T saben wulan.

Kita duwe sistem sing ketat kanggo ngontrol kualitas lan biaya, saka tuku bahan mentah nganti prosedur produksi, kita bisa nyedhiyakake kabeh layanan, berkualitas, profesional lan efisien kanggo para klien adhedhasar pengalaman sing akeh lan kemampuan operasi sing apik. .

Ngupaya gaya manufaktur sing ketat lan berkualitas tinggi, Perusahaan menehi penting banget kanggo reputasi lan kualitas. Kabeh produk utama wis lulus sertifikasi SGS kaya RoHS & REACH & HALOGEN..Kabeh produksi ditindakake sesuai karo ISO 9001 (Sistem Manajemen Mutu), sistem mutu internasional ISO 14001 (Sistem Manajemen Lingkungan).

D37A9484

Panjaluk lan janji sing langgeng yaiku "Jaminan Mutu lan Layanan Pelanggan", Kanthi produk kualitas sing khas lan reputasi merek sing beda, produk didol menyang saindenging China, lan uga menyang luwih saka 10 negara ing saindenging jagad Asia, Eropa lan Amerika. kualitas produk lan layanan pelanggan seneng reputasi dhuwur saka para pelanggan kayaHP 、 l.enovg 、 TCL 、 ETON 、 Jabil 、 OD lsp.

Konsep operasi

 Profesional, Fokus, Merek

Konsep layanan

Layanan tulus, perawatan sing jujur, keunggulan profesional

Konsep kekayaan

Mbangun platform perusahaan bareng karo staf

Konsep manajemen

Ngormati pribadine, mbujuk wong kanthi alesan 、 ngatur miturut sistem

Visi Perusahaan:

Komitmen dadi perusahaan palet merek terkemuka lan terkenal ing internasional sing dipercaya klien, tresna para staf, rasa hormat sosial.

Misi Perusahaan:

Nyedhiyakake skema lan layanan pemecahan produk sing kompetitif, nggawe nilai paling gedhe kanggo klien kanthi terus-terusan

Nilai Perusahaan:

Nggawe nilai kanggo pelanggan; Nggawe kesempatan kanggo karyawan; Nggawe mupangate kanggo masarakat

Sudut perusahaan

KANGGO NGANGGO MANUFACTURER ING INDUSTRI PAKET GLOBAL

Presentasi Sertifikat

Xinzhihui duwe komitmen kanggo dadi perusahaan merek film terkenal sing terkenal ing njero negeri, sing ngidini pelanggan dipercaya, nggawe karyawan seneng lan ngidini masyarakat ngurmati