Guangdong Xinzhihui PackagingTechnology Co., Ltd. anna.sales@xh-pack.cn Telpon: +86 18122866001
stretch film
hand stretch film
hand stretch film

Profil perusahaan

Fokus kanggo nggawe merek kelas siji

profil

Guangdong Xinzhihui Packaging Technology Co., Ltd, dununge ing Dongguan, China. isine 60.000 meter persegi. Kita wis luwih saka 16 taun pengalaman (wiwit taun 2005) ing industri kemasan, kita minangka telung produsen profesional utama utamane ngasilake film bungkus film LLDPE Stretch / Pallet Stretch 100% sing bisa didaur ulang, kanthi 11 lini produksi lan output 2000T saben wulan. Kita duwe sistem sing ketat kanggo ngontrol kualitas lan biaya, saka tuku bahan mentah nganti prosedur produksi, kita bisa nyedhiyakake kabeh layanan, berkualitas, profesional lan efisien kanggo para klien adhedhasar pengalaman sing akeh lan kemampuan operasi sing apik. .

  • 2005 2005

    Wektu sing wis ditemtokake

  • 300+ 300+

    Jumlah Karyawan

  • 5-layer co-extrusion technology Teknologi lapisan ekstrusi 5 lapisan

    AAdvantage kualitas

  • 60000m² 60000m²

    Area

  • 1500-2000 Months/Ton 1500-2000 Wulan / Ton

    Kapasitas

liyane >>
  • about1
  • about2
  • about3
  • about4
  • about5

Lini produk

Jaminan Kualitas

products introduces

produk pirso

Film bungkus kanthi gagang dawa luwih trep nalika ngemot barang, lan gagang bisa dadi bahan plastik utawa bahan kertas, luwih cocog kanggo ngemas barang-barang cilik kayata kothak, sepatu, logam, kabel lsp.

LEBIH LANJUT
  • Pre-Stretch Wrap Film
  • Color Stretch Wrap Film
  • Bundling Stretch Wrap Film With Handle
  • Mini Stretch Wrap Film
  • Manual stretch film
  • Machine Stretch Wrap Film
  • Jumbo Roll

Area aplikasi produk

Sampeyan bisa dipercaya Xinhongguanye

Industrial packaging

Kemasan industri

Bidang aplikasi mbutuhake transparansi sing dhuwur, gaya ekstrusi sing kurang lan kekuatan dhuwur; 35% film regangan digunakake ing palet abot, sing mbutuhake kekuwatan clamping lan stabilitas palet tartamtu, lan nduweni sifat fisik tartamtu; Film tarik 40% digunakake minangka tutup bledug lan udan ing bahan bangunan bata, sing mbutuhake resistensi tusukan sing dhuwur lan resistensi luh. LEBIH LANJUT
Beverage and canning industry

Minuman lan industri pengalengan

Saiki, pangowahan gedhe ing kapasitas produk (0,25 ~ 3.50L) ​​ing industri omben-omben duwe sarat sing dhuwur banget kanggo stabilitas lan kinerja kemasan. Keuntungan akeh saka kemasan film regangan nggawe teknologi iki dadi solusi paling apik kanggo kemasan ing industri minuman. LEBIH LANJUT

Sertifikat

Ayo

  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate

Warta Paling Anyar

Aku wis nate krungu ing uripku

Aku bakal ngubungi

Aku lan tim ngarep-arep ngrungokake sampeyan.

Enquires➔